Close
Ladataan..
Omaverkkokauppa

Omaverkkokauppa mahdollistaa yrityksellesi vaivattoman tavan siirtää liiketoimintaa verkkoon. Verkkokaupan ulkoasu ja toiminnallisuudet ovat huippuluokkaa ja niiden avulla yrityksesi liiketoiminta saa ansaitsemansa laadukkaan kuvan asiakkaiden silmissä. Saat helposti tehtyä yrityksesi mukaisen ilmeen verkkokaupalle.

Järjestelmä tukee kaikkia kansainvälisiä verkkomaksutapoja tietoturvasta tinkimättä ja mukana ovat luonnollisesti kaikki kotimaiset verkkopankkimaksut.

Palveluna verkkokauppapalvelut ovat modularisoitu siten, että yrityksesi löytää tarpeisiinsa sopivan verkkokaupparatkaisun. Tällöin yrityksesi ei myöskään tarvitse maksaa turhasta. Lisäksi verkkokauppapalvelut ovat integroitavissa mm. erilaisiin taloushallinnon järjestelmiin.

Asiakkaat ovat pääomaa myös verkkokaupassa. Verkkokaupparatkaisu tarjoaa yrityksen käyttöön edistyksellisen asiakashallintatyökalun, jota on miellyttävä käyttää.

Omaverkkokaupan ylläpito sisältää seitsemän eri helppokäyttöistä verkkokauppa-hallintatyökalua, joiden avulla ylläpidetään verkkokauppaa vaivattomasti ilman teknistä osaamista.

Markkinointityökalu avustaa verkkokaupan ja sen tuotteiden markkinoinnissa sekä tukee yrityksen liiketoiminnan suunnittelua. Asiakashallinnan avulla voidaan jakaa verkkokauppa-asiakkaasi eri asiakasryhmiin ja luoda heille erilaisia alennusmalleja. Lisäksi voi helposti nähdä yksittäisen verkkokauppa-asiakkaan ostohistorian. Sähköisen uutiskirjeen avulla pääsee modernilla tavalla pitämään yhteyttä verkkokaupan asiakkaisiin.

Ominaisuudet